Bureau Broeders is een allround architectenbureau met een open houding, opgericht medio jaren ’80. In dialoog met de opdrachtgever wordt gestreefd naar de optimale invulling van elke opgave. Dit resulteert in de creatie van hoogwaardige ruimtelijke objecten, architectuur.

Onlosmakelijk verbonden met elk ontwerp is de vertaalslag naar de techniek en maakbaarheid, Bureau Broeders besteedt veel aandacht aan de nadere invulling hiervan. Zowel de integratie van duurzaamheidsaspecten als de toepassing van de meest recente prestatie-eisen, wordt binnen het bureau meegenomen in de nadere engineering.

Momenteel bestaat het bureau uit 5 medewerkers, met het vaste netwerk van samenwerkingspartners is Bureau Broeders inzetbaar voor projecten van elke schaalgrootte.

Bureau Broeders is vooral actief in het hogere segment particuliere woningbouw, onze afkomst, maar door de jaren heen is ook een geruime ervaring opgebouwd in de kantoren- en utiliteitsbouw, projectontwikkeling woningbouw, sport en leisure.